23 mei 2024

Nieuws

Seizoen 24/25 van Kunstlinie nu live!

Kunstlinie maakt nieuw seizoen bekend

Het nieuwe seizoen van Kunstlinie is bekend gemaakt op de website. Ook verschijnt vanaf 23 mei de nieuwe brochure! De voorverkoop gaat bijna beginnen en Kunstlinie heeft samengewerkt met hele toffe mensen!

Bekijk hier het nieuwe seizoen!

Voorverkoop

Vanaf donderdag 30 mei 10:00 uur kunnen er kaarten gekocht worden voor seizoen 24-25van Kunstlinie! Er zijn al enkele producties in de verkoop waaronder Saturday Night Fever, Hans Klok, Lisa Ostermann, Jan Jaap van der Wal, Shrek de Musical, Valentina Tóth, Re-Play & Roméo, Alex Ploeg, De Hospita, Malle Babbe, Josephine B en Claudia de Breij.

Het nieuwe seizoen heeft nog veel meer in petto van bekende én aanstromende talenten. Er belooft heel veel moois aan te komen in Kunstlinie!

Preview Night

Op maandag 27 mei wordt er alvast vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen. De presentator van deze avond is niemand minder dan
Stanley Burleson, wie bekend staat om zijn vele rollen in diverse musicals én zijn werkzaamheden als regisseur van onder andere Boni de Musical. Onder leiding van Stanley komen diverse artiesten langs om te laten zien wat we mogen verwachten vanaf september 2024.

Fine art

Voor het nieuwe seizoen is er een bijzondere samenwerking ontstaan tussen diverse artiesten, fotograaf Johan Dijkstra en Kunstlinie. Op herkenbare plekken in Kunstlinie zijn Edwin Jonker, Buddy Vedder, Tineke Schouten, Anouk de Pater (Juf Roos), Keanu Visser, Maelynn Timpico en Sandy Bosmans op de foto gegaan om vervolgens deze beelden tot fine art te bewerken door Edwin Veer. Deze artiesten staan voor het komend seizoen als boegbeelden voor Kunstlinie. Binnenkort zijn alle fine art beelden te bewonderen in Kunstlinie. Hierover later meer!

Soortgelijk