Stadsforum

Van, voor en door Almere

Het Stadsforum is een bijzondere plek binnen Kunstlinie, waar we ruimte maken voor initiatieven van anderen. Denk aan een kunstenaar die een tentoonstelling wil maken, een danser op zoek naar een podium of een gezellige bijeenkomst in cafésetting waarin we samen actuele ontwikkelingen in architectuur en design kunnen ontleden. Waar we kunnen ondersteunen we de makers om van hun idee werkelijkheid te maken. Professioneel, amateur, jong, oud en alles daar tussenin. Een divers, inclusief, hedendaags en altijd verrassend programma met onderwerpen die spelen in onze maatschappij of specifiek relevant zijn voor Almere. Onderwerpen die relevant zijn voor jou.

Ben jij een maker met ideeën?

… en denk je dat Kunstlinie de plek is om je ideeën te realiseren? Of ben je geen maker, maar een bezoeker met een idee van wat je in het Stadsforum zou willen beleven? Je kunt via het onderstaande formulier een projectaanvraag doen.
De deadline voor de aanvraag is afhankelijk van het kwartaal waarin je jouw project zou willen realiseren:
      •     Oktober t/m december 2024  – deadline 1 juli 2024
      •     Januari t/m maart 2025 – deadline 1 oktober 2024
      •     April t/m juli 2025 – deadline 1 december 2024

Aanvraag

Mag ook een voorlopige naam (werktitel) zijn.
Soort activiteit(Vereist)

Denk aan: het doel van de activiteit, voor wie is de activiteit (je doelgroep), wat kunnen bezoekers beleven?

“Dat kunst zoveel meer kan zijn dan je in eerste instantie denkt, beleef je in het Stadforum. Daar doe je mee. Niet alleen als bezoeker, maar ook als maker”

Mahi Khalesi – Ambassadeur Stadsforum