Stadsforum

Van en voor Almere

Het Stadsforum is een bijzondere plek binnen Kunstlinie, waar we ruimte maken voor initiatieven van anderen. Denk aan een kunstenaar die een tentoonstelling wil maken, een danser op zoek naar een podium of een gezellige bijeenkomst in cafésetting waarin we samen actuele ontwikkelingen in architectuur en design kunnen ontleden. Waar we kunnen ondersteunen we de makers om van hun idee werkelijkheid te maken. Professioneel, amateur, jong, oud en alles daar tussenin. Een divers, inclusief, hedendaags en altijd verrassend programma met onderwerpen die spelen in onze maatschappij of specifiek relevant zijn voor Almere. Onderwerpen die relevant zijn voor jou.


“Dat kunst zoveel meer kan zijn dan je in eerste instantie denkt, beleef je in het Stadforum. Daar doe je mee. Niet alleen als bezoeker, maar ook als maker”

Mahi Khalesi – Ambassadeur Stadsforum

Het Stadsforum is er dus niet alleen voor de bezoekers, maar ook voor de makers. Makers met ideeën die al helemaal af zijn en alleen nog een plek nodig hebben, of van die projecten die nog nét dat ene zetje nodig hebben om ze verder te helpen. Heb jij zo’n project en zou je daar eens over willen praten met ons? Of ben je geen maker, maar een bezoeker met een idee van wat je in het Stadsforum zou willen zien? Neem dan contact met ons op.