Liefhebbers

Wanneer ben je Liefhebber van Kunstlinie?

Als je vier keer of vaker in een seizoen (van sept tot juli) een voorstelling of andere activiteit boekt bij Kunstlinie wordt je automatisch Liefhebber voor het nieuwe seizoen. Dus heb je in seizoen 22-23 vier voorstellingen of meer bezocht in Kunstlinie? Dan ben je Liefhebber voor seizoen 23-24. Belangrijk is wel dat alle voorstellingen op hetzelfde account zijn geboekt!

Is een voorstelling geannuleerd waardoor je wel vier voorstellingen op de planning had, maar nu niet meer? Neem dan contact op met onze Ticketshop. Dan zorgen we dat je alsnog Liefhebber wordt!

Wat mag je als Liefhebber verwachten?

  • Je ontvangt de Liefhebber nieuwsbrief waarmee je als eerste wordt ge├»nformeerd over belangrijk nieuws en bijgeboekte voorstellingen. Je ontvangt deze nieuwsbrief automatisch.
  • Je mag eerder je voorstellingen voor het nieuwe seizoen bestellen tijdens de speciale Liefhebber voorverkoop.
  • Ook op andere momenten in het seizoen krijg je de mogelijkheid om met voorrang kaarten te bestellen voor populaire voorstellingen.
  • Je krijgt korting op speciaal geselecteerde Liefhebber voorstellingen. We informeren je hierover via de Liefhebber nieuwsbrief.

Heb je vragen? Dan staan onze collega’s van de Ticketshop voor je klaar om je vragen te beantwoorden!