Grote Zaal


Professioneel en indrukwekkend

Grootse evenementen met een professionele uitstraling

De Grote Zaal is met zijn moderne interieur en bijzondere verlichting bij uitstek geschikt voor grote evenementen, premières en jaarvergaderingen. Door de indeling van de zaal met drie balkons biedt hij ruimte aan 975 personen maar behoud toch een intieme sfeer.

Wanneer je op het ruime podium van de Grote Zaal staat, kun je niet anders dan je speciaal voelen. Hier kan een dansfeest gegeven worden tot 800 personen, een perfect uitgelicht sit-downdiner of een beurs. Bovendien kunnen de eerste vier rijen stoelen weggehaald worden zodat het podium nog groter wordt.
Capaciteit Grote Zaal Theateropstelling                               Capaciteit Podium

Zaal 600  Personen Staand/receptie 800 Personen
1e Balkon 125 Personen Diner 300 Personen
2e Balkon 125 Personen Workshop 250 Personen
3e Balkon 125 Personen
Totaal 975 Personen

Om jullie gasten goed te kunnen ontvangen is de huur van de Grote Zaal altijd inclusief de bijbehorende foyers en het gebruik van de garderobe.

Catering

Onze medewerkers ontvangen jullie graag met een kopje koffie en een petitfours, een heerlijke lunch of een (walking) diner. Wat jullie wensen ook zijn, we maken graag een maatwerk offerte op voor jullie evenement.

Technische ondersteuning

Als theaterzaal hebben we veel technische middelen in huis. Hebben jullie toch andere wensen? Geen probleem, onze collega’s van de technische afdeling denken graag mee over alle mogelijkheden.