Middenzaal


Unieke mogelijkheden

inclusief foyer en patio

Capaciteit

zitplaatsen voor 330 personen

Inschuifbare tribune

ontvangst tot 500 personen

De Middenzaal is een zeer multifunctionele zaal met een prachtig uitzicht over het Weerwater. Wat is indrukwekkender dan bij binnenkomst genieten van het licht en het uitzicht, waarna de zwarte schermen voor de ramen zakken en de bijeenkomst begint?

Met een uitgeschoven tribune biedt deze zaal met vlakke vloer ruimte aan 330 personen in theateropstelling, maar met het inschuiven van de tribune ontstaat er een zaal geschikt voor recepties of feesten tot 500 personen.

Capaciteit Middenzaal Theateropstelling      Capaciteit ingeschoven tribune

Zaal 330  Personen Staand/receptie 500 Personen
Diner 200 Personen
Workshop 200 Personen

Om jullie gasten goed te kunnen ontvangen is de huur van de Middenzaal altijd inclusief de bijbehorende foyer, de patio en het gebruik van de garderobe.

Catering

Onze medewerkers ontvangen jullie graag met een kopje koffie en een petitfours, een heerlijke lunch of een (walking) diner. Wat jullie wensen ook zijn, we maken graag een maatwerk offerte op voor jullie evenement.

Technische ondersteuning

Als theaterzaal hebben we veel technische middelen in huis. Hebben jullie toch andere wensen? Geen probleem, onze collega’s van de technische afdeling denken graag mee over alle mogelijkheden.