Studio’s en foyers

Ook voor kleinere evenementen en vergaderingen biedt Kunstlinie de perfecte ruimtes. Voor deze bijeenkomsten stellen wij graag één van onze overige foyers of studio’s beschikbaar.

Studio’s

Onze studio’s bieden ruimte tot 100 personen en zijn allemaal goed te bereiken vanaf onze centrale hal. Van kleine borrel tot privé dinerarrangement met jullie gasten voorafgaand aan één van onze voorstellingen, alles is mogelijk.

Studio Duin   Studio Poort                Studio Stad  
Staan/receptie 100 Staan/receptie 100 Staan/receptie 50
Diner 50 Diner 50 Diner 30
Theateropstelling 80 Theateropstelling 80 Theateropstelling 40
U-opstelling 30 U-opstelling 30 U-opstelling 25

 

Studio -1

De dansstudio in onze kelder is niet beschikbaar voor verhuringen waarbij externe gasten ontvangen worden. Voor repetities en dergelijke is deze ruimte wel beschikbaar.

Foyers

Het rustgevende uitzicht van onze foyers biedt jullie de mogelijkheid om ongestoord te vergaderen in intieme setting. Onze Panoramafoyer op de 6e verdieping biedt een prachtig uitzicht over de stad en over ons iconische gebouw. Vanuit onze Waterfoyer kijken jullie ver weg over het water tot aan het Floriadeterrein.

Panoramafoyer     Waterfoyer  
Staan/receptie 50   Staand/receptie 40
Theateropstelling 40   Theateropstelling 25
Workshop 25   Workshop 25
U-opstelling 25   U-opstelling 25

 

Alle studio’s en foyers bieden de mogelijkheid om een goede presentatie te geven en zijn daarom uitgerust met een (verrijdbare) televisie met aansluitingsmogelijkheden (HDMI) voor laptops.