Inez de Brauw
Inez de BrauwHero image

Inez de Brauw

In de collages en schilderingen van Inez de Brauw (1989) kun je verdwijnen in fantasie-interieurs met verspringende perspectieven. Ze stelt die samen uit beelden van onder meer woonbladen en de IKEA-catalogus. In deze wouden van perspectieven, lijnen, abstracties, patronen en meubelstukken raak je makkelijk verstrikt, maar slaat de twijfel ook toe. Zijn dit perfecte geassembleerde interieurs of is de rijkdom meer een schijnwereld?

Inez de Brauw
Inez de Brauw
Covert motion, 2018, 200×300 cm, oil and acrylics on wood

 

Tentoonstelling Thuis

Net als de werken van De Brauw is de inrichting van je huis vaak een collage, maar dan in 3D. De meubels en accessoires uit diverse tijden en in diverse stijlen geven veel prijs over wie jij bent.

De beeldende kunst van De Brauw is toegevoegd aan de tentoonstelling thuis. In deze tentoonstelling staan de zintuigelijke effecten in de huiselijke omgeving centraal. Geluidskunstenares Elise ’t Hart en Geuroloog Jorg Hempenius brengen geuren en geluiden in kaart. Door de beeldende kunst van de Brauw toe te voegen aan de vervolmaken we het plaatje van de drie meest essentiële aspecten die van een huis een thuis kunnen maken. Bezoek de tentoonstelling en ontdek de collages en schilderingen van De Brauw.

Inez de Brauw
Inez de Brauw
ParagonProperties,200x400cm,acrylverf op houten panelen, gezeefdrukt papier, draad

 

Meer informatie over Inez de Brauw lees je op haar website.

Ontvang het laatste nieuws in de mail