Kunsthal

De Vaandeldrager

Dankzij de unieke samenwerking van twaalf musea reist De Vaandeldrager van Rembrandt een jaar lang langs de twaalf provincies van Nederland. Vanaf vrijdag 2 september 2022 is het schilderij een maand lang te zien bij Kunstlinie.

Shapeshifters

Dat kunst écht voor iedereen is, bewijst de tentoonstelling Shapeshifters die van 5 februari tot en met 31 juli 2022 te zien is in de kunsthal van Kunstlinie. De expositie viert de rauwe schoonheid en veelzijdigheid van Urban Arts & Culture.

Sneaker Customizing Pop-up Bar

Je hebt schoenen en je hebt sneakers. Die rocken namelijk je hele outfit. Maar heb jij nou zoiets van; hé, die van mij kunnen wel wat swag gebruiken? Kom dan langs en laat je saaie patta’s bij ons pimpen! Je bent op zondag 1, 8, 15,22 en 29 mei welkom vanaf 11.00 tot 17.00 uur.

Streetcred

In StreetCred vieren we de rauwe schoonheid van straatcultuur. Van graffiti tot muziek op vinyl, van sneakers tot urban soccer. Van Banksy tot Shoe. Kunstlinie werkt voor tentoonstelling Shapeshifters samen met Galerie Vroom en Varossieau.

geurkaars New Town Green

Nu te koop! Geurkaars New Town Green

Hoe ruikt Almere? Op basis van suggesties van Almeerders is de geurkaars New Town Green ontwikkeld. Het resultaat is een combinatie van frisse geuren uit de natuur en de stad.

Online magazine thuis

Online magazines

Aanvullend op de tentoonstellingen thuis (2021) en Why The Caged Birds Sing (2020) hebben wij online magazines ontwikkeld. Laat je inspireren!

Why the Caged Birds Sing

Digitale rondleidingen door onze Kunsthal

Neem een digitale tour door onze eerdere tentoonstellingen Hoogtij(d) en Why the Caged Birds Sing!

Art Rocks in Almere

Art Rocks 2020

Muziekcompetitie Art Rocks is de grootste Nederlandse muziekcompetitie die muziek en beeldende kunst samensmelt.

Archief Kunstlinie Kunsthal

Tentoonstellingsarchief

Bekijk hier alle tentoonstellingen die te zien zijn geweest in Kunstlinie

Ontvang het laatste nieuws in de mail