Tentoonstellingsarchief

PAPERTRAILS

Waan je tijdens je bezoek aan PAPERTRAILS in de werelden van kunstenaars Susanna Inglada en Bente Wilms. Werelden waarin grenzen opgezocht worden in de vorm van tekeningen, installaties, textiel en animaties.

Rembrandts Vaandeldrager On Tour: Wat Zie Jij?

Dankzij de unieke samenwerking van twaalf musea reist De Vaandeldrager van Rembrandt een jaar lang langs de twaalf provincies van Nederland. Vanaf vrijdag 2 september 2022 is het schilderij een maand lang te zien bij Kunstlinie.

StreetCred | Shapeshifters

Met StreetCred vierde Kunstlinie negen maanden lang de rauwe schoonheid van Urban Culture en Street Art. Het stralende middelpunt van StreetCred was de tentoonstelling Shapeshifters die van 5 februari tot en met 31 juli 2022 te zien was in de kunsthal van Kunstlinie.

Kunsthal

thuis

In de tentoonstelling thuis stonden de zintuigelijke effecten van geur en geluid in de huiselijke omgeving centraal. De persoonlijke geur- en geluidsverhalen van Almeerders werden ‘in beeld gebracht’ door geluidskunstenares Elise ’t Hart, geuroloog Jorg Hempenius en beeldend kunstenaar Inez de Brauw.

Why the Caged Birds Sing

Why the Caged Birds Sing

Een verzameling van de protestborden tijdens de antiracisme demonstratie in Almere en het werk van zwarte kunstenaars als Akwasi, Iris Kensmil & Richard Kofi gaven een inzicht in de impact van racisme op individueel niveau.

Kunstlinie - Hoogtij(d)

Hoogtij(d)

De tentoonstelling Hoogtij(d) bracht het stijgende waterpeil over de hele wereld en de gevolgen hiervan in beeld

The Journey - Fotovakschool

The Journey (Fotovakschool)

Acht studenten van de Nederlandse Fotovakschool exposeerden hun werk in KAF

Kunstlinie - The Bigger Picture

The Bigger Picture

Drie tentoonstellingen op één locatie: Liu Bolin, Kunstenaars Vereniging Flevoland & Plein06 in tentoonstellingsprogramma 'The Bigger Picture'.

Kunstlinie - Unwrapped

Unwrapped

Unwrapped, een verhaal om uit te pakken

Sympoisum Kunsltinie 19 januari 2019

Space Waste Lab

Space waste Lab by Daan Roosegaarde. Een live performances after sunset

Kunstlinie - Overdaad

Overdaad

Dagelijks krijgen we een duizelingwekkende hoeveelheid informatie en beelden over ons uitgestort. Maar wat doet deze overdaad aan informatie met ons?

Kunstlinie - Once more, with feeling

Once more, with feeling

Unieke Land Art-tentoonstelling ‘Once more, with feeling’: monumentale landschapskunstwerken en nieuwe performances voor het eerst in 40 jaar samen

Kunstlinie - House of Arts

House of Arts & Magical Mystery Tour

Met niet eerder getoond werk van zeven uit Flevoland afkomstige kunstenaars met verschillende disciplines.

Ontvang het laatste nieuws in de mail