Tickets

do 27 jun '24 - 16:00

Windesheim expositie
Expositie
Stadsforum

Be Proud And Show It – Opening

"Kan niet, Bestaat niet"

Tickets

do 27 jun '24 - 16:00

Prijzen

Regulier - € 0,00

Meer info

  • Kleine Zaal
Expositie
Stadsforum

Be Proud And Show It – Opening

"Kan niet, Bestaat niet"

Hoe kun je een gebouw natuurinclusief maken? Hoe zou een circulaire en klimaatadaptieve speeltuin er uit kunnen zien? Hoe kun je meeneembekers snel schoon maken ? Hoe kun je voorkomen dat patiënten struikelen over hun zuurstofslang? Hoe gebruik je afgedankt materiaal voor nieuwe producten? 

In Kunstlinie presenteren studenten van de opleidingen Engineering en Bouwkunde van Hogeschool Windesheim hun verrassende oplossingen voor een grote variatie aan vraagstukken op de expositie ‘Be proud and show it’ met het thema ‘Kan niet bestaat niet!’ .  

Laat je inspireren door een breed scala aan werken in de vorm van definitieve producten, prototypen, maquettes en sprekende posters en ontdek hoe ontwerpers met een combinatie van nieuwsgierigheid, creativiteit en techniek een positieve bijdrage kunnen leveren aan de hedendaagse uitdagingen.  

De expositie wordt officieel geopend op donderdag 27 juni 2024. 

Programma:  

15.30 – 17.00:  Opening van de expositie ‘Kan niet bestaat niet’ met een welkom van de directeur van Windesheim Almere, toelichting van studenten op hun werk en de bespeler van de zingende zaag.   

17.00 – 19.00:  Feestelijk bezoek aan de expositie