Tickets

Muziek
Theater

Beth & Flo

Ander onderwerp
Muziek
Theater

Beth & Flo

Ander onderwerp

Jij hoort het toch ook? Het gefluister, gebulder, gedram van die stem in je hoofd? De stem die kleuterdeuntjes zingt op een tergend trage beat. Die genadeloos kritiek geeft, of je weg laat dromen van de werkelijkheid. Beth & Flo horen het elke dag en ze zouden ’t het liefst negeren, door keihard Rachmaninov te spelen of een razendsnelle etude van Chopin. Nee, liever het gesprek met die stem niet aangaan. Liever een Ander onderwerp, alsjeblieft. 

De tweede cabaretvoorstelling van Beth & Flo is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. Waarbij de pianomuziek van grote componisten als Liszt, Scriabin en Bach zorgt voor knetterend vuurwerk van vier handen op één vleugel en misschien, als het nodig is, voor troost. 

 

tekst, muziek en spel: Elsbet Remijn en Claudette Verhulst | regie: Joost Spijkers 


“Als één lichaam met vier handen”

Theaterkrant“De liedjes (…) zijn allemaal getoonzet op prachtige muziek van grote componisten”

Theaterkrant“De uitvoering (…) staat als een huis”

Theaterkrant“Vrolijk, levendig en met aanstekelijk enthousiasme. (…) Ze zingen tweestemmig, maar met één loepzuiver geluid, ze spelen quatre-mains alsof we naar één lichaam kijken dat met vier handen piano speelt. En ze bewijzen anderhalf uur lang dat klassieke muziek helemaal niet doods en stoffig is.”

Theaterkrant over hun debuut ‘Niet wat je denkt’