Musical
Theater

Grease de enige echte feelgood musical

Let’s go together!
Musical
Theater

Grease de enige echte feelgood musical

Let’s go together!

Het publiek staat op de stoelen, er wordt gedanst, geklapt en meegezongen. Dit is wat je te wachten staat bij een bezoek aan Grease, de hitmusical van dit seizoen. De musical is een fenomeen over de hele wereld en is ook in Nederland nog steeds ongekend populair. Grijp nu je kans om Grease dit seizoen in het theater bij jou in de buurt te beleven.

Met de kersverse musicalsterren Danique Graanoogst en Tristan van der Lingen als Sandy en Danny in een vernieuwde, frisse versie van deze legendarische voorstelling waar jong en oud alle nummers kunnen meezingen. Bereid je voor op een feest, vocaal vuurwerk en ongekende choreografieën van de talentvolle sterrencast, met onder andere William Spaaij, Marjolijn Touw, Esmee Dekker en Jonathan Vroege, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease staat garant voor een avond topamusement met heerlijke humor en sprankelende choreografieën. Deze show wil je niet missen en moet je in het theater live beleven onder het motto: Grease – Let’s go together!

Met: o.a. Danique Graanoogst, Tristan van der Lingen, William Spaaij, Marjolijn Touw, Esmee Dekker en Jonathan Vroege

GREASE – SCHOOL DANCE

Op woensdag 4 oktober rolt Kunstlinie de loper uit voor een echte High School Dance. Bij binnenkomst wordt het publiek verwelkomt met een chique glaasje en is er de mogelijkheid om een prom foto te maken. Na afloop van de voorstelling is het tijd om te dansen met een swingende liveband en de cast van Grease zal de openingsdans verzorgen.