24 mei 2023

Nieuws

Sky Hanse (22) over Ontwerperscafé X Windesheim

Op 18 juni vindt een speciale editie van het Ontwerperscafé plaats, namelijk het Ontwerperscafé X Windesheim, waarin we het roer overgeven aan studenten van het Windesheim. Zij zullen volledig in the lead zijn en alle onderwerpen van dit Ontwerperscafé bepalen. Wij spraken met Sky Hanse, één van de studenten die zich hiervoor heeft opgegeven. 

Hé Sky! Allereerst super leuk dat je je hebt opgegeven voor het Ontwerperscafé X Windesheim! Kun je ons iets over jezelf vertellen? 
“Ik ben Sky, 22 jaar oud en ik ben gek op art & design. Of dit nu Street Art of Picasso is: ik vind het helemaal geweldig! Ik breng dan ook graag anderen in contact hiermee en hoop dan ook om meer kunstliefhebbers van mijn leeftijd te ontmoeten.”

Wat houdt het Ontwerperscafé precies in?
“Het Ontwerperscafé is een avond waarbij je op een relaxte en luchtige manier over allerlei verschillende onderwerpen rondom architectuur & design kunt praten. Zo kan er bijvoorbeeld een professional toelichting geven, maar daarna ook een dialoog starten met het publiek. Het leuke hieraan is dat je zowel kunt leren als discussiëren op een leuke en toegankelijke manier.”

Waarom heb je je hiervoor opgegeven? Wat hoop je hiermee te bereiken?
“Ik heb me hiervoor opgegeven omdat ik hiermee hoop dat mensen weer leren kijken: we letten tegenwoordig niet meer op de tijd en detail die in sommige dingen zit en dat is ontzettend zonde. Ik hoop dan ook dat door deze editie van het Ontwerperscafé architectuur en design ook weer een wat meer aantrekkelijk onderwerp wordt onder jongeren.”

Kun je alvast iets over deze editie verklappen?
“HeT WorDt NIeT zOaLs AnDeRe AvOnDeN! Nu even serieus 😉 : wat ik kan alvast kan verklappen is dat het gek, confronterend, leerzaam maar vooral ook gewoon leuk wordt.”

 Waarom zouden mensen het Ontwerperscafé moeten bijwonen?
“Omdat het een super toffe avond wordt die een heel andere insteek heeft zoals bij een ‘traditioneel podium’. Het is bedacht door Windesheim studenten en we willen ook echt zowel jongeren als professionals hiermee aanspreken.”

 

Ben jij benieuwd naar wat deze jonge blik op architectuur en design voor programma oplevert? Bestel dan nu jouw tickets voor het Ontwerperscafé X Windesheim. Houd onze site in de gaten voor de exacte invulling van het programma!

 

Studentenkorting

Studenten kunnen op vertoon van hun studentenpas voor slechts €5,- p.p naar het Ontwerperscafé X Windesheim.

 

Ontwerperscafé X Windesheim

Zondag 18 juni van 16.00 tot 18.00 uur

Kunstlinie

Bestel direct jouw kaarten

 

Over het Ontwerperscafé

Voor interessante gesprekken over architectuur en design ben je bij het Ontwerperscafé aan het juiste adres. In het Ontwerperscafé staat de ontmoeting in een ongedwongen sfeer centraal. Onder het genot van een drankje krijg je boeiende onderwerpen en sprekers voorgeschoteld, kun je deelnemen aan het gesprek en kun je volop netwerken en nieuwe mensen leren kennen – allemaal met dezelfde interesses als jij. Het maakt niet uit wat je achtergrond, opleidingsniveau of leeftijd is: hoe meer verschillen, hoe rijker het gesprek. En na afloop is er genoeg gelegenheid om het gesprek aan de bar voort te zetten!

Soortgelijk