ShapeshiftersHero image

Shapeshifters

Dat kunst écht voor iedereen is, bewijst de expositie Shapeshifters, die vanaf 5 februari 2022 te zien is in de kunsthal van Kunstlinie. De expositie viert de rauwe schoonheid en veelzijdigheid van Urban Arts & Culture en maakt deel uit van het overkoepelende project StreetCred.

Koop direct Tickets

De Street & Urban Art tentoonstelling van het jaar!
Shapeshifters heeft tot doel de ruige rijkdom van street- en urban art in al haar vormen en stijlen te laten zien. Het is een samenwerking met galerie Vroom & Varossieau, gespecialiseerd in Street Art en Urban Contemporary Art van internationaal gevierde kunstenaars en opkomend talent. De ervaring, kennis en het netwerk aan kunstenaars, musea en verzamelaars wereldwijd maken het mogelijk om zeer bijzondere werken en een grote verscheidenheid aan bekende kunstenaars in deze tentoonstelling te laten zien.

Wie deze tentoonstelling bezoekt met de verwachting een sluitend overzicht van street art te zien, moeten we meteen teleurstellen. Sterker nog: we vieren juist dat er geen grenzen zijn aan deze stroming. Niet aan de stijlen, niet aan de verschijningsvormen en niet aan de mensen die het maken noch aan hun publiek. Shapeshifters leidt je langs iconische murals, sculpturen, fashion, fotografie en hedendaagse installaties waar stijlen als cartoon, abstract, 3D en hyperrealisme de revue passeren. In deze showstopping tentoonstelling is (inter)nationaal werk te zien van bekende kunstenaars als Futura, ELLE, Lady Pink, Blade, SHOE, Basquiat, Banksy en Blek le Rat maar ook nieuwer talent zoals JDL en Insane 51.

Een compleet overzicht van alle kunstenaars in Shapeshifters vind je hier

Laat je verrassen, prikkelen en uitdagen door deze vrolijke mengelmoes aan shapeshifters, die allen hun eigen grenzen en die van de kunsten opzoeken.

Openingstijden: Woensdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00
Koop tickets Hier

COMBI DEAL: Met je theaterticket voor SLECHTS € 2,50 naar de tentoonstelling Shapeshifters!

Bij aankoop van een Kunstlinie Theaterticket kun je voor slechts € 2,50 een entree ticket aanschaffen voor tentoonstelling Shapeshifters. Dat is meer dan 60% korting op de oorspronkelijke prijs! Je kunt de ticket(s) tijdens het bestelproces eenvoudig toevoegen aan je winkelmandje.

Meteen naar Shapeshifters? Je kunt ook ter plaatse, op vertoon van je eerder aangeschafte theaterticket, bij de entree in onze Kunstlinie Shop direct een kortingsticket van slechts € 2,50 aanschaffen. Zelfs met theatertickets van vorig jaar, aangeschaft tot januari 2021, krijg je al korting!

Meer info

 

Shapeshifters wordt mede mogelijk gemaakt door MTN Colors

Ontvang het laatste nieuws in de mail