Amsterdam Funk Orchestra ft. Jared Grant – James Brown TributeHero image

Amsterdam Funk Orchestra ft. Jared Grant – James Brown Tribute

>> Bestel tickets voor Flevo Jazz festival met Amsterdam Funk Orchestra <<

Als iemand funk bij een groot publiek heeft laten doorbreken, dan is dat natuurlijk The Godfather of Soul. Meer dan ooit leeft James Brown in het collectieve geheugen. Natuurlijk vanwege klassiekers die iedereen kent als Sex Machine en Cold Sweat, maar ook vanwege de duizenden hip hop tracks die zijn gebaseerd samples van zijn Funky Drummer.
De Grootste Funk Band van Nederland,Amsterdam Funk Orchestra, brengt een vlammend en vet eerbetoon aan James Brown. En om dat goed te doen is er eigenlijk maar één iemand in Nederland die daarvoor in de huid van James Brown kan kruipen: Jared Grant. Met Amsterdam Funk Orchestra krijgen de James Brown klassiekers de dikst mogelijke uitvoering. Get up!

De grootste funkband van Nederland
De grootste funkband van Nederland werd opgericht in 2014 door Efraïm Trujillo (musical director) en Matthijs Klinkert (alt saxofoon) en is inmiddels de snelst rijzende ster in de clubs, zowel in het jazz- als het popcircuit. De band speelt vol overgave klassieke funk en afrofunk, speciaal geschreven en gearrangeerde voor deze band door Efraïm Trujillo. De band kent haar klassiekers en speelt natuurlijk ook stukken van o.a. Fela Kuti. De grote ritmesectie met dubbel uitgevoerde percussie maakt Amsterdam Funk Orchestra een band waarbij je niet kunt blijven zitten!

Jared Grant
Jared Grant wint eind 2012 naast de 3e (jury) prijs ook de publieksprijs van de Music Matters Awards. In 2015 behaalt hij de finale van The Voice of Holland en in 2019 won hij een aflevering van All Together Now een succesprogramma van RTL4. Na vele solo-optredens en als gast bij verschillende bands en artiesten, heeft Jared in september 2017 zijn eigen album gelanceerd; Back to my Roots. Een mix van zijn inspirators, met een vette eigen Soul saus er overheen. De singles Break Out en You waren succesvol en worden veelvuldig gestreamd.

>> Bestel tickets voor Flevo Jazz festival met Amsterdam Funk Orchestra <<

Het Flevo Jazz festival is mede mogelijk gemaakt door Provincie Flevoland en gemeente Almere.

We're gonna have a funky good time

Ontvang het laatste nieuws in de mail