26 mei 2022Hero image

26 mei 2022

Grote zaal

Roué Verveer – Zo Goed Als Nieuw – cabaret – 20.15 uur

In “Zo Goed Als Nieuw” geeft Roué op originele en grappige wijze zijn eigen kijk op de wereld. In een show die uiteraard weer bol staat van de grappen. Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel naar huis! Alvast warmdraaien? Beluister de eerdere shows van Roué op Spotify!

Bestel tickets

Middenzaal

Timon Krause – Mindgames – Mentalist/Entertainment – 20.30 uur

Een show voor iedereen die houdt van optische illusies en raadsels met een onverwachte wending. ‘Mindgames’ is de sensatie op het gebied van gedachtenlezen. Timon Krause weet namelijk precies wat je denkt. Hij is de jongste mentalist die ooit de titels Nederlands Kampioen Mentalisme en Beste Europese Mentalist (2016-2017) won. Een extreem verrassende, magische en vermakende mix van muziek, magie en mysterie die je van begin tot einde op het puntje van je stoel laat zitten!

Bestel tickets

Kleine zaal

Jop Wijlacker & Dennis Kolen – Two Of Us (Lennon & McCartney Acoustic) – Muziek – 20.30 uur

In een intieme setting nemen Jop en Dennis je mee op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, door de slaapkamer van Paul McCartney waar Lennon & McCartney hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op liedjes die van ongekende invloed waren.

Bestel tickets

Let op:

  • Rolstoelplaatsen kun je alleen telefonisch reserveren via 036 – 845 55 55. De ticketshop bereikbaar is van di t/m zo 11.00-17.00.
  • Als je de twee kaarten bestelt, dan moet je ook twee keer de unieke code invoeren die op je persoonlijke uitnodiging staat vermeld.
  • Heb je de al activatiecode ingevuld, maar ga je op een later moment verder met tickets reserveren? Dan kan je na ongeveer 60 minuten jouw ongebruikte unieke code weer gebruiken.
Ontvang het laatste nieuws in de mail