27 mei 2022Hero image

27 mei 2022

Grote zaal

Roué Verveer – Zo Goed Als Nieuw – cabaret – 20.15 uur

In “Zo Goed Als Nieuw” geeft Roué op originele en grappige wijze zijn eigen kijk op de wereld. In een show die uiteraard weer bol van de grappen. Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel naar huis! Alvast warmdraaien? Beluister de eerdere shows van Roué op Spotify!

Bestel tickets

Middenzaal

Karin Bloemen – Unieke solovoorstelling vol top-entertainment – Cabaret – 20.30 uur

In deze unieke solovoorstelling heeft Karin Bloemen maar één credo: ze gaat volledig doen waar ze zin in heeft! Met ruim drie decennia theaterervaring heeft ze zoveel repertoire opgebouwd, dat ze zonder probleem een hele week zou kunnen vullen.
In deze voorstelling graaft ze in haar eigen grabbelton vol herinneringen naar de leukste verhalen en de mooiste liedjes. Welke dat zijn is een nog verrassing, niets staat vast. Eén ding is zeker; het wordt een avond vol top-entertainment met daaronder de uitbundige handtekening van Karin Bloemen!

Bestel tickets

Kleine zaal

Lotte Velvet & Arie Koomen– stand-up comedy – 20.30 uur

Arie Koomen – BOE!

In BOE! lost de Almeerse Arie economische problemen op. Legt hij de toekomst uit. En draagt hij allerlei oplossingen aan. Arie? Ja! Juist Arie! Is het allemaal zo simpel? JA! Zo simpel is het. Tuurlijk… niet al zijn oplossingen zullen bij iedereen in de smaak vallen. Dat is wel typisch Arie…. De mensen voor zich winnen om ze daarna resoluut tegen zich te laten keren. BOE!

Lotte Velvet – Ondergrond

In haar dystopische cabaretvoorstelling verbreekt Lotte haar relatie met de wereld. Door muziek, gesproken woord  en personages geeft zij een stem aan mensen die ook worstelen met de wereld en controle proberen te houden op de huidige veranderende omstandigheden.

Bestel tickets

Let op:

  • Rolstoelplaatsen kun je alleen telefonisch reserveren via 036 – 845 55 55. De ticketshop bereikbaar is van di t/m zo 11.00-17.00.
  • Als je de twee kaarten bestelt, dan moet je ook twee keer de unieke code invoeren die op je persoonlijke uitnodiging staat vermeld.
  • Heb je de al activatiecode ingevuld, maar ga je op een later moment verder met tickets reserveren? Dan kan je na ongeveer 60 minuten jouw ongebruikte unieke code weer gebruiken.
Ontvang het laatste nieuws in de mail