29 mei 2022Hero image

29 mei 2022

Grote zaal

Bolle Jan Show – Ouderwets gezellig! – Muziek – 16.00 uur

De Bolle Jan Show, met onder anderen Peter Beense en Danny Froger, is een absolute aanrader voor iedereen die van feesten houdt. De show is het gezelligste bruine café van Nederland: je waant je al snel in echte ‘Bolle Jan’-bar, en in de zaal moet je oppassen dat je je hoofd niet stoot tegen een schemerlamp.

Bestel tickets

Middenzaal

Jörgen Raymann – Het zal mij dé Zorg zijn – cabaret – 15.30 uur

Speciaal voor deze dag verzorgt Jörgen Raymann een voorstelling in de Kunstlinie. Hij ergert zich aan onverschilligheid en polarisatie in de samenleving waarin iedereen overtuigd is van zijn eigen gelijk. Een samenleving die applaus geeft aan de zorg om ze vervolgens 3 weken na het applaus te vergeten. Hij hoopt mensen te inspireren om met humor en zijn eigen “logica” dichterbij elkaar te komen. Dat het publiek een heerlijk ontspannen middag heeft na een stressvolle periode zal hem dé Zorg zijn.

Bestel tickets

Kleine zaal

Sandra & Jeroen van Veen – Canto Ostinato – klassieke muziek– 15.30 uur

Simeon ten Holt schreef zijn Canto Ostinato voor toetsinstrumenten, waarbij de uitvoerder een grote mate van vrijheid heeft in de uitvoering van het werk. Sterpianisten Sandra en Jeroen delen hun passie voor muziek en spelen al ruim twintig jaar samen. De Canto Ostinato van Simeon ten Holt ontving lovende recensies. Ten Holt bestempelde de opname tot het beste van zijn werk!

Bestel tickets

Let op:

  • Rolstoelplaatsen kun je alleen telefonisch reserveren via 036 – 845 55 55. De ticketshop bereikbaar is van di t/m zo 11.00-17.00.
  • Als je de twee kaarten bestelt, dan moet je ook twee keer de unieke code invoeren die op je persoonlijke uitnodiging staat vermeld.
  • Heb je de al activatiecode ingevuld, maar ga je op een later moment verder met tickets reserveren? Dan kan je na ongeveer 60 minuten jouw ongebruikte unieke code weer gebruiken.
Ontvang het laatste nieuws in de mail