Kookworkshop

Kookworkshop

In samenwerking met Flevour Box hebben heel veel mensen in Flevoland genoten van de vrijheidsmaaltijdsoep. Chef-kok Sharon de Miranda en culinair schrijfster Nadia Zerouali (beiden bekend van KRO-NCRV’s Binnenstebuiten) hebben een Flevolandse twist gegeven aan het soeprecept van Yvette van Boven, dat in soepblikken in heel Nederland verspreid werd.

Kookworkshop

De ingrediënten voor de vrijheidsmaaltijdsoep van Nadia en Sharon:

60 ml koolzaadolie
150 gram prei, in ringen
1 theelepel knoflookpuree
1 eetlepel ras el hanout
250 gram pompoen, in blokjes
200 gram vastkokende aardappelen,
in blokjes
750 ml wortelbouillon
300 gram bladspinazie
150 gram doperwtjes
200 ml kookroom
200 gram hangop
eventueel bosui
zeezout en versgemalen zwarte peper

Bekijk de kookworkshop hieronder:

Kookworkshop Nadia Zerouali

Kookworkshop met Nadia Zerouali

Ontvang het laatste nieuws in de mail
Aangemeld