Summer Senses Festival

Summer Senses festival

Summer Senses Walk Through

Beleef een heerlijke zomer met het beste van Kunstlinie! Het Summer Senses Festival – van 10 juli t/m 22 augustus – ademt kunst, theater, film, muziek en innovatie. Zet je zintuigen op scherp en beleef het zomergevoel met het bijzondere aanbod.

Hans en Grietje - Kunstlinie

Theatervoorstellingen

Bekijk welke artiesten in de zomerperiode op ons mooie toneel staan.

etalageconcerten-summer-senses-festival

Etalageconcerten

Ontdek deze zomer je nieuwe favoriete band, stand-up comedian of andere podiumkunstenaar tijdens de Etalageconcerten.

Samira Boon

Samira Boon

Kunstenaar Samira Boon maakte speciaal voor Kunstlinie een bijzonder ontwerp, geïnspireerd op koraal: Intertidal. Koraal is kwetsbaar in onze natuur en dat vond Boon een mooi uitgangspunt voor een verhaal over natuurlijke materialen en het streven naar duurzaamheid, dat zowel in haar oeuvre past als bij de uitgangpunten van Kunstlinie.

Prikkelarm met het gezin (6+)

Gevoelig voor veel prikkels? Ontdek samen met de hele familie ons prikkelarme aanbod: een film (Jackie & Oopjen), een rondleiding door de tentoonstelling thuis en een picknick.

Sound Experiment Room - Summer Senses Festival

Sound Experiment Room

Stap een gevarieerde geluids- en lichtervaring binnen, die meteen je zintuigen op scherp zet. Dat begint al vóórdat je de Kleine Zaal binnenkomt met hoe je verleid wordt om een bezoekje aan de Sound Experiment Room te brengen. Vervolgens word je meegevoerd op een bijzondere reis.

Prikkelarm

In de film A Streetcat Named Bob ontstaat een dierbare vriendschap tussen een kat en muzikant James. Je kunt deze film bekijken op onze Prikkelarme dag, gevolgd door een rondleiding door de tentoonstelling thuis en een picknick lunch!

Soundshirt - summer senses festival

Good Vibrations

Een korte familiefilm zonder geluid, maar mét live muziek is al een enorm leuke belevenis, maar daar gooien we nog een schepje bovenop: Sound Shirts van CuteCircuit! Zo’n shirt zet geluid om in vibraties, waardoor ook slecht- en niet-horenden de kans krijgen muziek te ervaren. Dat geeft zeker Good Vibrations...

tentoonstelling thuis

Tentoonstelling thuis

In de tentoonstelling thuis staan de zintuigelijke effecten van geur en geluid in de huiselijke omgeving centraal. Wat is de geur van jouw vertrouwde omgeving? Herken je de geluiden die je huis maakt?

The infinite happiness - summer senses

Docu: The Infinite Happiness

Kom kijken naar de documentaire The Infinite Happiness (2015) van de Italiaanse kunstenaar Ila Bêka en Louise Lemoine. Zij verbleven een maand lang in het bijzondere wooncomplex 8 House van architect Bjarke Ingels in Kopenhagen. Het is een verzameling levensverhalen die allemaal verbonden zijn door de persoonlijke relatie met het gebouw.

Shapeshifters

Sneak Peek

Een sfeervolle vooruitblik op het nieuwe (theater)seizoen met voorproefjes van het brede culturele aanbod voor dit najaar. Kunstlinie komt naar je toe deze zomer!

Ontvang het laatste nieuws in de mail